Wat zeggen onze klanten over ons.

Rijbewijskeuringsarts.nl

Lensveltlaan 25, Nieuwegein

4,5 122 reviews

 • Avatar P.J.D. ★★★★★ in de afgelopen week
  Lekker op locatie gekeurd worden voor je CDE rijbewijs netjes volgens afgesproken tijd, en digitaal doorgezonden, volgende dag al bericht van het CBR.
  Aardige Arts
  … lees meer ook nog eens, gewoon een prima keuringsarts, tot over 5 jaar maar weer.
 • Avatar Herman ★★★★★ in de afgelopen week
  Snel een afspraak gemaakt via de site en op een prettige en veilige (corona) wijze getest door dokter Sadiek. Voor een medische keuring kan ik dit bedrijf van harte … lees meer aanbevelen.
 • Avatar Dick Smiers ★★★★★ een week geleden
  Het maken van een afspraak via de website verloopt vlot.
  De afspraakbevestiging bevat een duidelijke uitleg over de gang van zaken bij de keuring en wat allemaal
  … lees meer mee te nemen.
  De keuring door Dr. Sadiek verliep in een ontspannen sfeer en werd door mij als prettig ervaren.
  Kortom zeer aan te bevelen.
 • Avatar Kees Merlijn ★★★★★ 2 weken geleden
  Ik ben gekeurd door dr.. Sadiek een heel aardige arts, fijn om mee te praten kundig en lekker vlot [had ik maar zo een huisarts], ik heb er een goed gevoel bij … lees meer overgehouden ,tot later hopelijk, een warme groet voor de dokter Kees , Amstelveen
 • Avatar kwartjekwartje ★★★★★ 2 weken geleden
  Gekeurd door Dokter Sadiek, afspraak was snel gemaakt en de keuring verliep kundig en menselijk en was keurig op tijd, Dr Sadiek is een aardige man waarmee je goed … lees meer kan spreken en die rustig de tijd neemt om alles duidelijk uit te leggen, zeer aan te bevelen!
 • Avatar Wim Goddyn ★★★★★ een maand geleden
  De keuring door Dr. Sadiek was een erg prettige en adequate wijze van werken. Vanwege de verplichte Corona-maatregelen moest een voldoende afstand worden gehouden. … lees meer Dit gebeurde in een grote Camper, Waarbij voldoende afstand kon worden gehouden. Er werd onder meer een ogentest en een Urine test gedaan. ik kon direct registreren bij het gemeentehuis. Helaas moest de verwerking van het gemeentehuis 3 weken duren, terwijl daarvoor 5 dagen zouden staan. Dus: De keuring was grandioos, maar de gemeentelijke bureaucratie was hopeloos.
 • Avatar Reijer Mol ★★★★ een maand geleden
  Kon makkelijk een afspraak maken via de website. Kosten worden duidelijk vermeld. Je ontvangt een mail ter bevestiging, waarin duidelijk wordt uitgelegd welke informatie … lees meer je moet hebben tijdens de keuring. De keuring verliep soepel en op het afgesproken tijdstip en datum. Vriendelijke en duidelijke uitleg tijdens de keuring.
 • Avatar Ger Duijfjes-Vellekoop ★★★★★ een maand geleden
  Ongelooflijk aardige man (die me eerst in de bus moest helpen omdat er geen leuningen waren). Stelde me op mijn gemak en holde me na de keuring zelfs achterna om … lees meer me m'n shawl te brengen die ik op de grond had laten vallen. Echt aan te raden.
 • Avatar Peter Hendriks ★★★★ een maand geleden
  Mobiele locatie, gesprek (over diverse zaken), onderzoek, afhandeling:
  het is allemaal vlot verlopen en stemt tot tevredenheid.
 • Avatar D Gosker ★★★★ een maand geleden
  Een prettige ontvangst en een soepele controle. Gaf veel vertrouwen en heeft ook nog een persoonlijke belangstelling. Heb dit als zeer prettig ervaren en ben erg … lees meer tevreden over de snelle afhandeling

Bekijk alle reviews Schrijf een review