Wat zeggen onze klanten over ons.

Rijbewijskeuringsarts.nl

Koppeldijk 18, Nieuwegein

4,6 425 reviews

 • Avatar Richie Remixer ☆☆☆☆ in de afgelopen week
  Aan de Hertmebrik in Enschede bij keuringsarts geweest met mijn moeder voor 75+ keuring. Mijn moeder had een heel leuk gesprek met de arts en deze zei ook dat ze … lees meer gewoon goed was gekeurd (mijn moeder is goed gezond). 14 dagen later bericht gehad van CBR dat ze nog naar meerdere specialisten moest voor verder onderzoek. Dit is een arts die je uit de weg moet gaan. Ze kreeg korting omdat ze lid was van Livio. Ze had beter een echte arts kunnen bezoeken.
  Antwoord op reactie Rijbewijskeuringsarts.nl !!!!
  Ik wil als antwoord op de reactie van Rijbewijskeuringsarts.nl nog even vertellen dat mijn moeder al 14 dagen voor de keuring zenuwachtig was. Ik heb haar alle reviews die ze hebben laten lezen en haar gerustgesteld.
  Bijna iedereen schrijft dat het zulke fijne artsen zijn en dat de hele keuring niets voorstelt! Nou uit de reactie van Rijbewijskeuringsarts.nl blijkt dat de keuring erg zwaar is…..er zijn 5 opmerkingen geplaatst(zwart gemaakt door
  Rijbewijskeuringsarts.nl) waar ze op afgekeurd is. Ze moest zelfs op 1 been balanceren!! Ik wist niet dat keuringsartsen bejaarde mensen kunsten laten doen bij de keuring!! En als ze haar heup breekt bij de val wat dan ?
  en blijkbaar heeft hij haar gerust gesteld met de woorden……u bent er al door hoor……maar we gaan nog even verder!!!
  DE MORAAL VAN HET VERHAAL IS DAT DE ARTS HAAR DIRECT HAD MOETEN INFORMEREN DAT ZE WAS AFGEKEURD!!! EN HAAR DIRECT UITLEGGEN WAAROP ZE IS AFGEKEURD!!!! EN GEEN ZOETE BROODJES BAKKEN MET DE WOORDEN "U BENT ER AL DOOR"
  Mijn moeder rijdt al 45 jaar schadevrij en gaat naar gymnastiek en is bij een zwemvereniging voor bejaarden…..Ze heeft 3 maanden voor de keuring een nieuwe bril gekocht bij specsavers van 600 euro…..ze is 3 maanden geleden bij de oogarts geweest voor controle…..en de keuringsarts stuurt haar naar een oogarts……( de keuringsarts zal van de oogarts wel iets mee krijgen van de 100 euro die de keuring kost!!!)
  EN DE ARTS HEEFT HET ZO GOED GEDAAN DAT MIJN MOEDER HAAR RIJBEWIJS GAAT INEVEREN……
  En nu wil Rijbewijskeuringsarts.nl wel even alles toe gaan lichten……nogmaals dit had de keuringsarts moeten doen!!!!
  En niet nadat er een klacht is ingediend door een zoon…..omdat mijn moeder niet mondig genoeg is om dit te doen.
  En ik heb klachten gestuurd naar omroep Max, ANBO,gemeente Enschede,
  het CBR en naar meerdere ouderenorganisaties……en ik heb als antwoord van hen gekregen dat dit voorval SCHANDALIG is!!!!!
 • Avatar Karel Selier ★★★★★ 2 weken geleden
  Dokter Sadiek heeft de keuring op zaterdag 30 april 2022 op een korrekte manier uitgevoerd. Vriendelijke man. De keuring vond plaats in een bus die netjes was ingericht. … lees meer Hij legde na afloop van de keuring duidelijk uit wat ik moet doen als de uitslag van de keuring bekend is gemaakt. Uiteraard hoop ik op een gunstige uitslag en dat ik hem over 5 jaar weer tegen kom.
 • Avatar Chef Renty ★★★★★ 3 weken geleden
  Heb contact gezocht met deze instantie vanwege een CBR-keuring voor rijbewijs C1 etc. Was een hele aardige arts die het e.e.a. zonder poespas vlot afhandelde.
  Zeker
  … lees meer een aanrader, ik ga hier zeker over 5 jaar weer naartoe.
 • Avatar Wim Stam ☆☆☆☆ een maand geleden
  Zeer slechte ervaringen mee. Onderzoekt niets, vult formulieren in op basis van wat je hem vertelt en maak daarbij grote fouten, zodat je zelf weer bij CBR moet … lees meer corrigeren. Waardeloos!
 • Avatar Gerard Alders ☆☆☆☆ een maand geleden
  Als er geen aanvullende informatie van het CBR nodig is dan gaat het waarschijnlijk wel goed. Vraagt CBR om een verduidelijking van de keurende arts, dan heb je … lees meer een probleem. Opbellend kom je in een keuzemenu waar je te horen krijgt dat je een mail moet sturen. Vervolgens wordt dan de verbinding verbroken. Stuur je een mail dan krijg je geen reactie. Herinneringsmails worden ook niet beantwoord. Na 2 weken het reserveringsnummer maar gebeld. Die nemen wel op, maar weten van niets. Ik zou worden teruggebeld. Halve week later maar weer eens gevraagd. Uiteindelijk werd ik teruggebeld met de mededeling dat er actie zou worden ondernomen. Maar wanneer dat dan zou gebeuren kon men niet zeggen. Nog twee weken gewacht en toen CBR maar gemeld dat het zo niet ging lukken. Is inmiddels opgelost. Het CBR heeft me inmiddels goedgekeurd. Maar niet vanwege de service van Rijbewijskeuringsarts.nl
 • Avatar Mara De Geus ★★★★★ een maand geleden
  24 maart bij de keuringsarts dr Robert Sadiek geweest, best wel wat zenuwachtig, maar wat een vriendelijke en geduldige dr. Is hij!
  Ik zal hem zeker aanbevelen
  … lees meer bij een ieder die in aanmerking komt voor een keuring.
  Met een vriendelijke groet aan dr. Sadiek
  T. de Geus
 • Avatar Paul Yntema ★★★★★ een maand geleden
  Een fijne arts die op mijn bloed monster nog een getal zag waarover hij me informeerde zodat ik ook daarin geholpen ben.
  Prettig en vertrouwd
 • Avatar Paul Spijker van ★★★★★ 3 maanden geleden
  Op dinsdag 15 februari ben ik voor mijn vrachtwagen (groot) rijbewijs bij dr Robert Sadiek van rijbewijskeuringsarts.nl in Alphen aan den Rijn geweest.
  De heer Sadiek,
  … lees meer een heel relaxed en vakkundig persoon.
  De keuring verliep op tijd, snel en plezierig.
  De organisatie, rijbewijskeuringsarts.nl werkt persoonlijk, snel en zijn goed bereikbaar..
  Kortom een aanrader !
 • Avatar Gerco Bouwmeester ★★★★★ 3 maanden geleden
  Ik had een zeer prettige ervaring met Dokter Sadiek……
  Een professionele en spontane keuringsarts.
  Een eerlijk en oprecht persoon.
  Ik had zelf per ongeluk een
  … lees meer verkeerde keuring aangevraagd, die mij zeker €35.- meer had gekost.
  Maar dat heeft Dokter Sadiek,
  zelf weer recht gezet….
  Nog ontzettend bedankt daarvoor!
  Tot over 5 jaar.
  Mvg. Gerco Bouwmeester
 • Avatar Lieke Bock ★★★★★ 3 maanden geleden
  Vandaag mijn rijbewijs keuring gehad bij dokter Robert Sadiek
  Zeer sympathieke man,was meteen 'n vertrouwd gevoel, op 'n keurige manier en zeer correct
  … lees meer alle onderzoeken gedaan.
  Wij hopen elkaar in goede gezondheid over 5 jaar weer terug te zien.!
 • Avatar Jan van Geest ★★★★★ 3 maanden geleden
  Dr. Robert Sadiek was mijn keuringsarts voor mijn 1e rijbewijskeuring. Het ging echter van een leien dakje in een rap tempo. Vragen beantwoorden, ogen- en urinetest. … lees meer Gaf als uitslag dat ik was goedgekeurd. Keuring wordt digitaal in gestuurd via ZD domein, waar ik het ook kan inzien. Tevens ga hij aan wanneer ik naar de Gemeente kan met pasfoto om het rijbewijs aan te vragen. Perfect geregeld.
 • Avatar Bertus Bverdam ★★★★★ 3 maanden geleden
  Dag Robert .IK BEN VORIGE WEEK BIJ JOU OP DE KEURING GEWEEST VOOR HET RIJBEWIJS EN DAT IS ME HEEL GOED BEVALLEN.iK HEB DE FOLDERS DOOR GEGEVEN AAN KENNISSEN EN … lees meer HUN VERTELD OVER HET RESULTAAT .jE BENT EEN FIJNE NO NONSE ARTS SUCCES IN DE TOEKOMST EN TOT OVER VIJF JAAR MVG BERTUS BEVERDAM
 • Avatar J. Oudshoorn ☆☆☆☆ 4 maanden geleden
  CORONA MAATREGELEN – LAK AAN, SCHANDE.
  D.d. 21 januari j.l had ik een afspraak voor een rijbewijs keuring in Nieuwegein.
  Toen ik werd binnengelaten in de ruimte
  … lees meer ( kan niet anders omschrijven als een hok ) schrok ik enorm.
  Er werd niets aan ventilatie gedaan.
  Ik heb de betreffende arts om opheldering gevraagd. Deze arts sprak GEEN goed Nederlands, hij stamelde “bedoelt U airco “.
  Ik herhaalde nogmaals, dat er geventileerd moest worden in deze ruimte.
  Vervolgens sprak hij de volgende woorden “ waar moet het dan aan voldoen “.!!!.
  Ik was sprakeloos ,en vertelde hem, dat als ik dit van te voren had geweten, ik absoluut geen afspraak met dit bedrijf had gemaakt.
  Het ontbrak ook aan ontsmettings alcohol.
  Aangezien ik 30 minuten in de auto had gezeten om naar deze lokatie te komen, gezien de goede reviews, heb ik ter plekke toch besloten om te blijven.
  Achteraf heb ik hier enorme spijt van gehad. Wat een waardeloos bedrijf, die zo met de clienten omgaan. Ik denk er over na, om een klacht bij de bevoegde instantie in te dienen.
  Van het CBR bericht ontvangen, dat ik een nieuw rijbewijs kan aanvragen.
  Ook is het heel vreemd, dat als ik een contract hebt met RijbewijskeuringArts.B.V., op de vermelding van het keuringsverslag vermeld staat : Reactiva B.V. = een eenmanszaak, medewerker M.C. Zwarts.
  Dit bewijst al, dat dit een hele slechte organisatie is, blijf daar weg bij, is mijn advies.
 • Avatar Olga Lohman ★★★★ 4 maanden geleden
  prima, vriendelijk, efficiënt en correct. Ook CBR bericht goedkeuring snel ontvangen. Alleen las ik achteraf in de flyer dat ik recht had/heb op 5% korting omdat … lees meer ik de afspraak online gemaakt had. Ik kreeg wel de ANBO korting en betaalde € 45,- (dat had dus eigenlijk € 42,75 moeten zijn…).
 • Avatar Arend Jan Kippers ★★★★★ 5 maanden geleden
  Op 9 december 2021 om 16:00 uur had ik een afspraak bij de rijbewijskeuringsarts drs. Robert Sadiek te Rijssen.
  Vijf minuten voor de afspraak werd ik hartelijk
  … lees meer welkom geheten door drs. Sadiek.
  Na een prettige voorbespreking over mijn werk wat ik gedaan had, soort sporten en vrijwilligerswerk, ging drs. Sadiek over op de werkwijze, uitleg en afhandeling van mijn medische en rijbewijskeuring.
  Ik ben zeer tevreden over de duidelijke en rustige uitleg van het geheel.
  Ik hoop drs. Sadiek over vijf jaar weer te mogen bezoeken voor de keuring.
  Hartelijke groeten van
  Arend Jan Kippers uit Enter.
 • Avatar Henk Borgerink ★★★★★ 5 maanden geleden
  Ik ben op een hele prettige manier ontvangen bij de bus van dokter Sadilek en ook de keuring verliep uitstekend! Maar een ding is mij daar wel duidelijk geworden … lees meer .Als je naar een opticien gaat wordt je sowieso een bril aangemeten.Ik heb nog speciaal gevraagd heb ik die nodig voor het verlengen van het rijbewijs?Ja zeker je komt niet zonder bril door de keuring! Dokter Sadilek zei we gaan eerst kijken zonder bril.Het ging zo goed de bril is niet uit de koker geweest!! Daar voor mijn Hartelijke dank DokterSadilek>
 • Avatar Rob van der Meulen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Na een zoektocht op internet naar keuringsinstanties voor het verlengen van mijn rijbewijs, zeer velen die zich op deze markt present hebben gemeld, bomen en bos … lees meer verhaal, welke te kiezen met bewezen expertise, werd ik door mijn huisarts gewezen op "RijbewijskeuringsArts".Via een uitstekende website een afspraak ingepland. De volgende ochtend werd ik meteen teruggebeld i.v.m. een kleine verschuiving van het tijdstip van de keuring., even later een bevestiging per email. Daags daarna al – er was enigszins bij toeval op zeer korte termijn een afspraak inplanbaar gebleken – naar de keuring. Die ontspannen, zakelijk en correct de nodige medische vragen doornemend verliep. Tevens werd aangegeven hoe de verdere procedure richting CBR zou gaan verlopen. Kortom: een aanrader.
 • Avatar Engbertiny van der Wolf ★★★★★ 6 maanden geleden
  DINSDAG 30 NOVEMBER RIJBEWIJS KEURING
  IN DE NOORDERBRINK ALPHEN AAN DEN RIJN
  DR.SADIEK IS EEN SYMPATHIEKE DOKTER MET
  ALLE AANDACHT VOOR ZIJN PATIENT.
  EEN AAN TE
  … lees meer BEVELEN ARTS EN DAAROM KRIJGT HIJ
  VAN MIJ 5 STERREN.
  MET VRIENDELIJKE GROET
  BERTIE
 • Avatar Frans Langezaal ★★★★★ 6 maanden geleden
  Kundige en snelle keuring.
 • Avatar JG Krosenbrink ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Avatar Suze Kok ★★★★★ 6 maanden geleden
  Een vriendelijke behandeling.En kundige behandeling.
 • Avatar Ju Proost ★★★★★ 6 maanden geleden
  Vandaag de rijbewijskeuring voor 75+ gehad in Winterswijk. De keuring verliep op een uitermate prettige wijze. Kan iedereen aanraden van deze arts gebruik te maken. … lees meer
 • Avatar J.P. Vandenberg ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Avatar Christien Ariaens ★★★★ 6 maanden geleden
 • Avatar Ton Leuverink ★★★★★ 6 maanden geleden
  Prettige behandelingen en goed keuring.
 • Avatar Herman Blom ★★★★★ 6 maanden geleden
  Dokter Robert Sadiek heeft mijn rijbewijs keuring vriendelijk, snel en deskundig afgehandeld.
 • Avatar Peter Zeijen ★★★★★ 6 maanden geleden
  Donderdag afspraak gemaakt, zaterdag kon ik al terecht bij Drs.Sadiek.Zeer kundige en prettige man die mijn vraag/probleem meteen kon oplossen. Dus ik ben zeer tevreden … lees meer over meneer Sadiek.met gezonde groet Peter Zeijen
 • Avatar Hans Nooteboom ★★★★★ 6 maanden geleden
 • Avatar Jo Nievelstein ★★★★★ 6 maanden geleden
  De rijbewijskeuring door Dr. Robert Sadiek werd vlot, ervaren en deskundig verricht. Hij is een sympathiek persoon waarbij men zich direct vertrouwd en gerustgesteld … lees meer voelt.
 • Avatar Susan Bruidegom ★★★★★ 6 maanden geleden
  Goed contact, grondig onderzoek, vragen werden deskundig geantwoord.
 • Avatar H. E. Krop-Firing ★★★★★ 6 maanden geleden
  Supersnel een afspraak gemaakt. Goede locatie in Haarlem. Duidelijke uitleg wat men moest meenemen. Alles heel snel geregeld. Ik ben zeer tevreden en bij de volgende … lees meer x zal ik weer gebruik maken van de diensten van Rijbewijskeuringsarts.
 • Avatar Wouter Capel ★★★★★ 6 maanden geleden
  Deze arts is een prettig mens en is uitermate geschikt als keuringsarts; is mijn mening.
 • Avatar Inge Westerink ★★★★ 6 maanden geleden
  We zijn op fijne wijze snel geholpen door dokter Sadiek.
 • Avatar Rien Koekkoek ★★★★ 6 maanden geleden
  Ging voor Rijbewijskeuring C, vriendelijke arts en lekker vlot klaar.
 • Avatar Annelies Servais ★★★★★ 6 maanden geleden
  Aardige en vriendelijke arts.
 • Avatar Ellie Harmsen ★★★★ 6 maanden geleden
  Een prettige, betrokken arts.

Bekijk alle reviews Schrijf een review

Extra berichten van klanten

“Geachte dokter, U heeft mij uitstekend en vriendelijk geholpen bij de verlenging van mijn rijbewijs. Mijn dank daarvoor. Maar een Googlereview is mij te ingewikkeld! Ik ben al blij dat ik uw mailtje kan beantwoorden. 

Met vr. groet, H. de J.” d.d. 11 augustus 2021

‘’Gewoon top geregeld op vrijdag avond gekeurd gelijk de dinsdag erop was het al bij het cbr geweest en lag het al bij de gemeente dus kon ik verlengen.

W.v.D.” d.d. 11 augustus 2021

“Zeer correct, vlot, kundig, prettig in de omgang, vriendelijk, etc. Alles wat positief is”.

M.A.J. v. S. d.d. 13 augustus 2021

“Ja ik ben tevreden over de snelle werkwijze, uitleg en afhandeling.

Mvr gr, A.D. O.” d.d. 13 augustus 2021

“Geachte heer/mevrouw,
Ik ben zeer tevreden over de professionele manier waarop de heer Sadiek mij onderzocht heeft.
Met vriendelijke groet, P. v. G.” d.d. 15 augustus 2021

‘’Het is snel, prima en correct afgehandeld.

HG.DC.H’’ d.d. 17-08-2021

‘’Ik dacht niet dat ik door deze arts gekeurd was of ik moet me sterk vergissen.
Maar geen problemen met de keuring gehad.

C.N. A.’’ d.d. 17-08-2021

‘’Prima arts. M.C.M. S.’’ d.d. 17-08-2021

‘’Maandag 16 aug. voor rijbewijs keuring door Dr. Sadiek prettig geholpen !

E.F. R’’ d.d. 17-08-2021

‘’Goedenavond.
Ik ben heel fijn door Meneer Sadiek geholpen, ik ben heel erg tevreden.

H.G. K van der N’’ d.d. 17-08-2021

‘’De dokter heeft mij op adequate wijzen gekeurd ik had al de gevraagde spullen mee genomen welke hij allemaal heeft doorgenomen met een aantal medische onderzoeken is het bezoek afgesloten.

J.W. K.’’ d.d. 17-08-2021

‘’Ondergetekende is medisch gekeurd in Leusden.
Alles verliep zeer voorspoedig.
Na het eerste telefoontje kreeg ik aanwijzingen hoe en wat is moest doen.
Alle papieren heb ik per computer ingevuld en alle medische benodigdheden heb ik zo snel mogelijk in orde gemaakt, zoals medicijngebruik en oogonderzoek etc.
Daarna werd een afspraak gemaakt met de arts en dat kon snel.
Na het bezoek aan de arts en alle benodigde papieren werd ik goed gekeurd en de arts heeft alle gegevens via de computer weer ingeleverd.
Alles was binnen 14 dagen voor elkaar.
Dus ben ik zeer tevreden.
Hartelijk bedankt!

H.J. De V. N.’’ d.d. 17-08-2021

‘’😀👍👍 P.W.’’ d.d. 18-08-2021

‘’Uitstekend. M.A.J. van S. H.’’ 18-08-2021

‘’Prima keuring. Goed gesprek.

H.T.A. van B.’’ d.d. 19-08-2021

‘’Een goede arts en erg vriendelijk. H.L. W.’’ d.d. 19-08-2021

‘’Dames, heren.
Mijn vrouw, was dit jaar zeer tevreden over de werkzaamheden van Dr.Sadiek. vriendelijk, uiterst professioneel. ik weet alleen niet hoe te posten.

A.M.H. ten B.’’ d.d. 19-08-2021

‘’Wij zijn zeer tevreden over de werkwijze van dokter Robert Sadiek. A.A.M. E .van Z.’’

d.d. 20-08-2021

‘’Zeer tevreden met de keuring snel en vlot en in de buurt van mijn woonplaats. J. P.’’

d.d. 20-08-2021

‘’Geachte meneer Sadiek.
Ik ben zeer tevreden over de rijbewijskeuring.
Er werd op een rustige manier uitleg gegeven en de controles gedaan.

Vriendelijke groet S. L-B”. d.d. 20-08-2021

“Geachte heer Sadiek,
Maandag 18 augustus heb ik van het CBR een brief ontvangen dat ik bij de gemeente Doetinchem het rijbewijs kan aanvragen. Nogmaals bedankt voor u snelle reactie en de prettige ontvangst bij de rijbewijskeuring.

S.J. L. B.’’ d.d. 20-08-2021