preloader
Edit

Over ons

Visie
Wij zien ontwikkelingen in de maatschappij die leiden tot een steeds grotere noodzaak van medische keuringen, zoals vergrijzing, Covid-19 enzovoorts.

Missie
Onze missie is veilig en betaalbaar keuringen uitvoeren voor u, waarbij wordt voldaan aan de medische beroepsethiek, wet- en regelgeving, kwaliteit, betrokkenheid en servicegerichtheid. Ons bedrijf kenmerkt zich door de volgende kernwaarden: snelle service, toegankelijk voor een ieder, zorgvuldig, kwaliteit, transparant, respect en vertrouwen.

Contact Info

Nieuws

RDW Nieuws

Duizenden mensen zijn inmiddels gedupeerd door phishingsites die eruitzien als pagina’s van de RDW, vertelt de politie zaterdag aan RTL Nieuws.

Duizenden mensen gedupeerd door zogenaamde RDW-sites

Als medisch specialist op het gebied van vervoersgeneeskunde, wordt dr. Sadiek geregeld om een mening over actuele zaken over dit onderwerp gevraagd.
Hieronder een overzicht van actuele publicaties.

Verhoging keuringsleeftijd naar 75 jaar
Scepsis over hogere keuringsleeftijd rijbewijs

Ouderen willen langer verantwoord mobiel blijven
Dr. Sadiek is rijbewijskeuringsarts die op verschillende locaties als toegangpoort functioneert naar verlenging van het rijbewijs

Rijbewijskeuring | Afdeling CBR niet op orde Rijbewijskeuring | Dr. Sadiek rijbewijkeuringsarts functioneert als toegangpoort tot verlenging van het rijbewijs

Rijbewijskeuring | Wacht niet tot het laatste moment

Rijbewijskeuringsarts.nl adviseert u om 4 maanden van te voren een afspraak te maken zodat u op tijd bent.

Rijbewijskeuring | Afdeling CBR niet op orde (za 25 aug 2012)

RIJSWIJK – De afgelopen jaren zwaar bekritiseerde medische afdeling van het Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen (CBR) heeft haar zaken nog altijd niet op orde. Verzoeken van zeventigplussers en mindervaliden voor het verlengen van hun rijbewijs liggen daardoor langer bij het CBR dan nodig zou zijn.

De ondernemingsraad van het instituut heeft dit bevestigd.

Begin 2010 meldde directeur Cees Anker aan de Tweede Kamer dat alle achterstanden waren weggewerkt. „Er is een stabiele voorraad van circa vijfduizend dossiers”, aldus de interim-bestuurder. Maar volgens interne informatie liggen er nu ruim 30.000 op afhandeling te wachten. 

BRON: Telegraaf