Specialistische keuringen

In uw bericht in Mijn CBR staat of u naar een keuringsarts of specialist moet. Bij RijbewijskeuringsArts.nl treft u een keuringsarts voor het rijbewijs. Uw eigen huisarts mag u niet keuren om de vertrouwensrelatie met u niet te schaden. Als u naar een specialist moet, staat in uw bericht of u zelf een specialist kiest of dat het CBR een specialist voor u kiest. Lees meer hieronder.

RijbewijskeuringsArts Header image

Oogkeuringen

Heeft u een oogarts nodig voor een CBR rijbewijskeuring?
Wanneer het CBR u verwijst naar een oogarts, dan mag u in principe naar uw eigen behandelend specialist. Wanneer het CBR echter aangeeft dat ze een onafhankelijk specialist willen of wanneer u niet terecht kunt bij uw eigen specialist (oogartsen hebben vaak lange wachttijden), dan kunt u gebruik maken van oogkeuring.nl. Op de website van oogkeuring.nl vindt u adressen en telefoonnummers van aangesloten oogartsen waar u sneller terecht kunt.

Overige specialistische keuringen

Heeft u een neuroloog, internist, cardioloog of psychiater nodig?
Wanneer het CBR u verwijst naar een specialist, zoals een neuroloog, internist, cardioloog, psychiater, dan mag u in principe naar uw eigen behandelend specialist. Wanneer het CBR echter aangeeft dat ze een onafhankelijk specialist willen of wanneer u niet terecht kunt bij uw eigen specialist, dan verwijzen wij u als volgt:

Voor een neuroloog en/of psychiater kunt u terecht bij onze samenwerkingspartner Rijbewijskeuringdirect .

Voor een verwijzing naar overige specialisten zoals een internist en/of cardioloog kunt u ons een e-mail sturen via: specialist@rijbewijskeuringsarts.nl

Rijbewijskeuringdirect Keuringsbus