Emmeloord

Een rijbewijskeuring is een medische keuring van u als bestuurder, zodat het CBR kan bepalen of iemand in staat ofwel rijgeschikt is om een motorvoertuig te besturen. Een keuringsarts (BIG-geregistreerd) voert de keuring uit op uw gekozen keuringslocatie in Emmeloord, onderzoekt uw gezondheid en stuurt de medische bevindingen (veelal) digitaal op naar het CBR. De keuring kan op verschillende momenten plaatsvinden, zoals bij het aanvragen van een rijbewijs, het verlengen ervan en/of bij een wijziging in uw medische gezondheidstoestand ongeacht uw leeftijd.

De keuring kan ook plaatsvinden: op verzoek van de verzekeraar, bij een mededeling van de politie aan het CBR (bij constatering van alcohol/drugsgebruik), vanuit het CBR (nadat u uw gezondheidsverklaring heeft ingestuurd). Als het CBR u rijgeschikt heeft bevonden, kunt u uw rijbewijs verlengen. Bijvoorbeeld in het stadsloket van de gemeente Emmeloord. RijbewijskeuringsArts.nl heeft ruim 100+ keuringslocaties in Nederland. Zie hieronder een overzicht van onze keuringslocaties in de gemeente Emmeloord .

RijbewijskeuringsArts Header image

Onze keuringslocaties in Emmeloord

Zie hieronder een actueel overzicht van onze rijbewijskeuringslocaties in Emmeloord. Maak direct en gemakkelijk een afspraak.

Buurthuis Espelervaart
Atlantischestraat 18 8303VW Emmeloord
Maak Afspraak Telefonische afspraak 085-0180800 ma-vrij 09:00 t/m 17:00
Deelwerk-NOP
Randweg 25 8304AS Emmeloord
Maak Afspraak Telefonische afspraak 085-0180800 ma-vrij 09:00 t/m 17:00