Barneveld

Een rijbewijskeuring is een medische keuring van u als bestuurder, zodat het CBR kan bepalen of iemand in staat ofwel rijgeschikt is om een motorvoertuig te besturen. Een keuringsarts (BIG-geregistreerd) voert de keuring uit op uw gekozen keuringslocatie in Barneveld, onderzoekt uw gezondheid en stuurt de medische bevindingen (veelal) digitaal op naar het CBR. De keuring kan op verschillende momenten plaatsvinden, zoals bij het aanvragen van een rijbewijs, het verlengen ervan en/of bij een wijziging in uw medische gezondheidstoestand ongeacht uw leeftijd.

De keuring kan ook plaatsvinden: op verzoek van de verzekeraar, bij een mededeling van de politie aan het CBR (bij constatering van alcohol/drugsgebruik), vanuit het CBR (nadat u uw gezondheidsverklaring heeft ingestuurd). Als het CBR u rijgeschikt heeft bevonden, kunt u uw rijbewijs verlengen. Bijvoorbeeld in het stadsloket van de gemeente Barneveld. RijbewijskeuringsArts.nl heeft ruim 100+ keuringslocaties in Nederland. Zie hieronder een overzicht van onze keuringslocaties in de gemeente Barneveld .

RijbewijskeuringsArts Header image

Onze keuringslocatie in Barneveld

Zie hieronder een actueel overzicht van onze rijbewijskeuringslocaties in Barneveld. Maak direct en gemakkelijk een afspraak.

Ontmoetings centrum Bronveld
Zonnebloemstraat 31 3772GR Barneveld
Maak Afspraak Telefonische afspraak 085-0180800 ma-vrij 09:00 t/m 17:00