Amsterdam Zuidoost

Een rijbewijskeuring is een medische keuring van u als bestuurder, zodat het CBR kan bepalen of iemand in staat ofwel rijgeschikt is om een motorvoertuig te besturen. Een keuringsarts (BIG-geregistreerd) voert de keuring uit op uw gekozen keuringslocatie in Amsterdam Zuidoost, onderzoekt uw gezondheid en stuurt de medische bevindingen (veelal) digitaal op naar het CBR. De keuring kan op verschillende momenten plaatsvinden, zoals bij het aanvragen van een rijbewijs, het verlengen ervan en/of bij een wijziging in uw medische gezondheidstoestand ongeacht uw leeftijd.

De keuring kan ook plaatsvinden: op verzoek van de verzekeraar, bij een mededeling van de politie aan het CBR (bij constatering van alcohol/drugsgebruik), vanuit het CBR (nadat u uw gezondheidsverklaring heeft ingestuurd). Als het CBR u rijgeschikt heeft bevonden, kunt u uw rijbewijs verlengen. Bijvoorbeeld in het stadsloket van de gemeente Amsterdam Zuidoost. RijbewijskeuringsArts.nl heeft ruim 100+ keuringslocaties in Nederland. Zie hieronder een overzicht van onze keuringslocaties in de gemeente Amsterdam Zuidoost .

RijbewijskeuringsArts Header image

Onze keuringslocatie in Amsterdam Zuidoost

Zie hieronder een actueel overzicht van onze rijbewijskeuringslocaties in Amsterdam Zuidoost. Maak direct en gemakkelijk een afspraak.

Kraaiennest Medisch centrum
Kraaiennest 69 1104CE Amsterdam Zuidoost
Maak Afspraak Telefonische afspraak 085-0180800 ma-vrij 09:00 t/m 17:00