Dokter Robert Sadiek lanceert nieuwe dienst voor Hadj en Umrah reisvaccinaties

Algemeen 09 jan. 2024

RijbewijskeuringsArts.nl, onder leiding van Dr. Robert Sadiek, kondigt met trots de introductie aan van een nieuwe, gespecialiseerde dienstverlening: reisvaccinaties (zowel aanbevolen als verplichte vaccinaties) voor pelgrims die de Hadj of Umrah in Saudi-Arabië willen ondernemen.

Hadj en Umrah Reisvaccinaties

Dr. Sadiek, die bekend staat om zijn uitgebreide ervaring en deskundigheid in de medische wereld, heeft deze nieuwe dienstverlening opgezet in antwoord op de groeiende vraag vanuit de gemeenschap. "Het is belangrijk om proactief te reageren op maatschappelijke gezondheidskwesties," zegt Dr. Sadiek. "Onze nieuwe medische dienst is niet alleen een reactie op die vraag, maar ook een poging om persoonlijke, op maat gemaakte zorg te bieden die onze klanten nodig hebben om veilig en gezond aan hun pelgrimstocht te beginnen."

Dr. Sadiek is officieel een gecertificeerde arts die bevoegd is vaccinaties te verstrekken door het LCR (Landelijk Coördinatiecentrum Reizigersadvisering). Dit verzekert cliënten van een professionele en kwalitatief hoogstaande dienstverlening.

De nieuwe vaccinatiedienst is beschikbaar op meer dan 10 locaties door heel Nederland. Bovendien, voor groepen of individuen die niet in staat zijn een van de locaties te bezoeken, biedt dokter Robert Sadiek de mogelijkheid om op verzoek op locatie te komen.

Terwijl dokter Robert Sadiek momenteel de focus legt op reizigers naar Saudi-Arabië, zijn er grotere plannen in de maak. "In 2024 verwachten we onze reisvaccinatie medische dienst uit te breiden, waarmee we een breed scala aan vaccinaties voor diverse bestemmingen wereldwijd zullen aanbieden," aldus Dr. Sadiek.

Zijn motto is: “u medisch helpen is mijn roeping. Daarom ben ik dienstverlener”

Voor meer informatie over de nieuwe reisvaccinatie service of om een afspraak te maken, kunnen geïnteresseerden terecht op de speciaal ingerichte website: www.hadj-umrah-vaccinaties.nl.