Beursdag "Er op uit dag" op 6 & 11 april 2024

Algemeen 12 mrt. 2024

“Er op uit dag”, zaterdag 6 april en donderdag 11 april met extra kortingen bij rijbewijs- en medische keuringen (10.00u-16.00u)

Beursdag "Er op uit dag" op 6 & 11 april 2024

Bij RijbewijskeuringsArts.nl onder leiding van onze algemeen medisch directeur, dokter Robert Sadiek, bieden wij in samenwerking met Medipoint en Meijo rijbewijskeuringen aan. Deze keuringen worden uitgevoerd op locatie bij de Medipoint-winkels:

  • 6 April aan Jade 32 in Drachten (keuringsbus) bij de medipoint-winkel
  • 11 April aan de Heliconweg 55a in Leeuwarden in de medipoint-winkel

Wij bieden rijbewijskeuringen aan tegen zeer voordelige tarieven. Word ook lid van Meijo om te profiteren van onze speciale ledentarieven. Op de aangegeven dagen is de keuring voor 75+ B/E rijbewijshouders beschikbaar voor €42,50 voor leden (in plaats van €47,50) en €64,50 voor niet-leden (prijspeil: 1-4-2024). Echter, als u voor de keuring lid wordt van Meijo, kunt u ook genieten van de gereduceerde prijs van €42,50.

Voor beroepschauffeurs tot 75 jaar hanteren we een niet-ledentarief van €77,50 (prijspeil: 1-4-2024). Wordt u echter lid voorafgaand aan uw keuring, dan geniet u van een verlaagd tarief van €59,50 (normaal €64,50).

Maakt u de afspraak via onze website: dan krijgt u nog eens 5% korting, ook per 1-4-2024.

Zelfs als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, kan uw keuring bij dokter Sadiek gewoon plaatsvinden. Wij zullen de documenten achteraf koppelen.

Onze rijbewijskeuringsarts is beschikbaar van 10:00 tot 16:00 uur. Plan uw afspraak via afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl of via onze website om te profiteren van extra kortingen, die op de dag van de keuring door de arts zullen worden verrekend.

Loop-ins zijn ook welkom bij dokter Sadiek, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Voor uw keuring dient u mee te nemen:

  • Uw huidige rijbewijs (eerste voorkeur voor beroepschauffeurs) of een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Alle documenten die u heeft ontvangen van het CBR (indien van toepassing), inclusief blanco keuringsverslagen en ZorgDomein codes.
  • Een urine sample (containers verkrijgbaar bij elke drogist of apotheek) - dit is niet nodig als u diabetes heeft.
  • Een actueel medicatieoverzicht van uw apotheek, zelfs als u momenteel geen medicatie gebruikt.
  • Indien u een bril of contactlenzen draagt, neem dan het recept van uw huidige bril/contactlenzen mee, met vermelding van de sterkte en gezichtsscherpte/visus voor elk oog, zowel met als zonder correctie.

Wij geven de voorkeur aan betalingen via pin, maar in de keuringsbus kan soms geen wifi beschikbaar zijn, in dat geval gelieve gepast en contant te betalen waar nodig. U ontvangt altijd een betalingsbewijs.