Beleef de Inspiratiemiddag op 18 april 

Algemeen 09 apr. 2024

Inspiratiedag, “Beweeg mee met Zorg & Welzijn”, 18 april 2024 met extra kortingen bij rijbewijs- en medische keuringen (13.00u-16.00u). Dokter Robert Sadiek is er dan weer in samenwerking met Medipoint, Carintreggeland en ZorgAccent. De keuringen vinden in de witte keuringsbus plaats vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur.

Inspiratiemiddag 18 april

Wanneer: 18 april 2024 vanaf 13.00 uur tot 16.00 uur
Waar: Sportcentrum IISPA, Van Riemsdijkplein 60 (naast Heraclesstadion ) Almelo

Een rijbewijskeuring voor een heel gunstig tarief op 18 april 2024

Word ook lid van Zorgaccent en Carintreggeland en profiteer van de ledenkorting!

  • Alleen deze dag kost een rijbewijskeuring 75+ B/E: voor leden €42,50 (i.p.v. €47,50).

  • Niet leden 75+ B/E betalen deze dag  €64,50. Maar als u voorafgaand aan de keuring alsnog lid wordt, wordt u voor €42,50,- gekeurd.

  • Keuring voor beroepschauffeurs tot 75 jaar is: €77,50,- niet-leden (reguliere prijs).

  • Maar als u voorafgaand aan de keuring alsnog lid wordt is het tarief:  €59,50,-  (i.p.v. €64,50-, reguliere prijs).

Ook als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, kan de keuring bij dokter Robert Sadiek gewoon doorgaan! De rijbewijskeuringsarts is aanwezig van 13:00 uur tot 16:00 uur. Maak een afspraak via afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl of via onze website en ontvang de extra kortingen (de korting wordt door de arts op de keuringsdag verrekend). U kunt ook bij keuringarts dokter Sadiek binnenlopen als er plek is.

Wat moet u meenemen?

Meenemen naar de keuring:

  1. Uw huidige rijbewijs (1e voorkeur als u beroepschauffeur bent) of een ander identiteitsbewijs.

  2. Alle papieren (blanco keuringsverslag(en)) die u heeft ontvangen van het CBR (indien van toepassing) en Zorgdomeincodes.

  3. Urine (containertje te koop bij elke drogist of apotheker). Urine is niet nodig als u suikerziekte heeft.

  4. Actueel medicatieoverzicht van apotheek (ook al gebruikt u geen medicijnen).

  5. Draagt u een bril en of contactlenzen, dan kunt u het recept van de huidige bril/contactlenzen meenemen naar de keuring (met vermelding sterkte en gezichtsscherpte/visus van elk oog afzonderlijk gemeten, zonder en met correctie).

  6. Betaling via pin heeft voorkeur (in de bus is er soms geen wifi, dan gepast en contant betalen. U krijgt altijd een betaalbewijs).

Programma

Op 18 april 2024 opent het IISPA Sportcentrum zijn deuren voor een unieke Inspiratie Dag, aangeboden door De Ledenservice van Carintreggeland, ZorgAccent PLUS, en Maaltijd Thuis. Tussen 13:00 en 16:00 uur krijgt u de kans om de laatste innovaties op het gebied van zelfstandig wonen en zorgtechnologie te ontdekken. Van bloeddrukmetingen en de nieuwste zorghulpmiddelen tot informatieve sessies over geheugenverlies voor mantelzorgers, er is voor ieder wat wils.

Speciaal voor deze dag kunt u zich medisch laten keuren voor uw rijbewijsverlenging in onze unieke rijbewijskeuringsbus, met een aantrekkelijke ledenkorting. Ontdek de nieuwste zorgtechnologieën zoals beeldbellen, en laat u verrassen door de diversiteit aan hulpmiddelen die thuis wonen veiliger en comfortabeler maken. Van woningaanpassingen tot de nieuwste rollators en aangepaste fietsen, alles is erop gericht om u zo lang mogelijk zelfstandig en actief te laten wonen.

Daarnaast biedt Maaltijd Thuis u een voorproefje van hun heerlijke maaltijden aan huis, laat u adviseren over wmo huishoudelijke ondersteuning, en doe mee met de beweegbingo voor kans op fantastische prijzen!

Ontdek meer over de inspiratie dag! Download flyer

Benieuwd naar alle activiteiten en voordelen die de Inspiratie Dag op 18 april voor u in petto heeft? Download nu de flyer en krijg een volledig overzicht van wat u kunt verwachten. Van innovatieve zorgoplossingen tot smaakvolle proefmaaltijden en informatieve sessies, alles wat u moet weten staat erin. Klik hier.