Blijf Mobiel Beurs - 20 April 2024

Algemeen 09 apr. 2024

De Stichting Senioren Platform Steenwijkerland organiseert op 20 april 2024 van 11.00 tot 16.00 uur de Blijf Mobiel Beurs in de Meenthe te Steenwijk. Meerdere organisaties waaronder onze partners Oude en Nieuwe Land en ANBO zijn aanwezig en zo ook dokter Robert Sadiek van RijbewijskeuringsArts.nl

Blijf Mobiel Beurs

De rijbewijs-en medische keuringen vinden op deze speciale beursdag bij de ingang in de mobiele keuringsbus plaats.

Wanneer:
20 april 2024 vanaf 11.00 uur tot 14.00 uur
Waar:  de Meenthe, stationsplein 1, 8331GM Steenwijk

Een rijbewijskeuring voor een heel gunstig tarief op 20 april 2024

Word ook lid de ledenvereniging Oude en Nieuwe Land https://www.uwledenvereniging.nl/project/rijbewijs-keuring/ en/of ANBO en profiteer van de ledenkorting!

  • Alleen deze dag kost een rijbewijskeuring 75+ B/E: voor leden €42,50 (i.p.v. €47,50).

  • Niet leden 75+ B/E betalen deze dag  €64,50. Maar als u voorafgaand aan de keuring alsnog lid wordt, wordt u voor €42,50,- gekeurd.

  • Keuring voor beroepschauffeurs tot 75 jaar is: €77,50,- niet-leden (reguliere prijs).

  • Maar als u voorafgaand aan de keuring alsnog lid wordt is het tarief:  €59,50,-  (i.p.v. €64,50-, reguliere prijs).

Ook als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, kan de keuring gewoon doorgaan! Dokter Sadiek is aanwezig vanaf 11:00 uur. Maak een afspraak via afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl of via onze website en ontvang de extra kortingen (de korting wordt door de arts op de keuringsdag verrekend). U kunt ook bij keuringarts dokter Sadiek binnenlopen als er plek is. Dokter Sadiek is er ook om diverse vragen te beantwoorden die bij u leven over de 75+ keuringen.

Wat moet u meenemen?

Meenemen naar de keuring:

  1. Uw huidige rijbewijs (1e voorkeur als u beroepschauffeur bent) of een ander identiteitsbewijs.

  2. Alle papieren (blanco keuringsverslag(en)) die u heeft ontvangen van het CBR (indien van toepassing) en Zorgdomeincodes.

  3. Urine (containertje te koop bij elke drogist of apotheker). Urine is niet nodig als u suikerziekte heeft.

  4. Actueel medicatieoverzicht van apotheek (ook al gebruikt u geen medicijnen).

  5. Draagt u een bril en of contactlenzen, dan kunt u het recept van de huidige bril/contactlenzen meenemen naar de keuring (met vermelding sterkte en gezichtsscherpte/visus van elk oog afzonderlijk gemeten, zonder en met correctie).

  6. Betaling via pin heeft voorkeur (in de bus is er soms geen wifi, dan gepast en contant betalen. U krijgt altijd een betaalbewijs).

Programma

Senioren platform steenwijkerland streeft naar een samenleving die ouderen en mensen met een beperking ondersteunt om zo lang mogelijk zelfstandig in hun vertrouwde omgeving te blijven wonen, organiseren we een bijzondere beurs. Het doel? Om zowel senioren als hun kinderen te voorzien van essentiële informatie en tools die dit mogelijk maken. Maar dat is niet alles; deze dag biedt ook een unieke kans om de behoeften van ouderen op het gebied van mobiliteit thuis en in hun directe omgeving direct te koppelen aan oplossingen die beschikbaar zijn op de markt.

We leven in een tijd waarin de maatschappij actief streeft naar het bevorderen van zelfstandig wonen voor ouderen en mensen met een beperking. Deze beurs is onze manier om aan deze beweging bij te dragen, door een platform te bieden waarop bezoekers toegang krijgen tot de nieuwste innovaties, diensten, en ondersteuning. Dit alles met het doel om het dagelijks leven thuis niet alleen makkelijker, maar ook rijker en vollediger te maken.

Senioren platform steenwijkerland nodigt u van harte uit om deel te nemen aan deze verrijkende ervaring, waar leren, ontdekken en directe interactie centraal staan. Samen maken we de weg vrij voor een toekomst waarin iedereen, ongeacht leeftijd of beperking, de mogelijkheid heeft om met waardigheid en comfort thuis te wonen.