Carinova Uit & Thuizz-dag | 16 mei 2024

Algemeen 23 apr. 2024

Bij RijbewijskeuringsArts.nl onder leiding van onze algemeen medisch directeur, dokter Robert Sadiek, bieden wij in samenwerking met Carinova Thuizz rijbewijskeuringen aan op de Carinova Uit & Thuizz-dag. Deze keuringen worden uitgevoerd op het hoofdkantoor van Carinova in onze keuringsbus.

Carinova Uit & Thuizz-dag

Carinova Uit & Thuizz-dag, 16 mei 2024

Wanneer, waar en hoelaat?

  • 16 Mei, Carinova, St. Jozefplein 1, 7415 EH Deventer van 16:00 uur tot 20:00 uur in onze keuringsbus

Wij bieden rijbewijskeuringen aan tegen zeer voordelige tarieven. Word ook lid van Carinova om te profiteren van onze speciale ledentarieven.

Tijdens de Carinova Uit & Thuizz-dag is de keuring voor 75+ B/E rijbewijshouders beschikbaar voor €42,50 voor leden (in plaats van €47,50) en €64,50 voor niet-leden. Echter, als u voor de keuring lid wordt van Carinova, kunt u ook genieten van de gereduceerde prijs van €42,50.

Voor beroepschauffeurs tot 75 jaar hanteren we een niet-ledentarief van €77,50. Wordt u echter lid bij Carinova Thuizz voorafgaand aan uw keuring, dan geniet u van een verlaagd tarief van €59,50 (normaal €64,50).

Maakt u de afspraak via onze website: dan krijgt u nog eens 5% korting.

Zelfs als u de ZorgDomein Code (ZD) of het keuringsverslag nog niet heeft ontvangen, kan uw keuring bij dokter Sadiek gewoon plaatsvinden. Wij zullen de documenten achteraf koppelen.

Onze rijbewijskeuringsarts is op de Carinova Uit & Thuizz-dag beschikbaar van 16:00 uur tot 20:00 uur. Plan uw afspraak via afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl of via onze website om te profiteren van extra kortingen, die op de dag van de keuring door de arts zullen worden verrekend.

Loop-ins zijn ook welkom bij dokter Sadiek, afhankelijk van de beschikbaarheid.

Voor uw keuring dient u mee te nemen

  • Uw huidige rijbewijs (eerste voorkeur voor beroepschauffeurs) of een ander geldig identiteitsbewijs.
  • Alle documenten die u heeft ontvangen van het CBR (indien van toepassing), inclusief blanco keuringsverslagen en ZorgDomein codes.
  • Een urine sample (containers verkrijgbaar bij elke drogist of apotheek) - dit is niet nodig als u diabetes heeft.
  • Een actueel medicatieoverzicht van uw apotheek, zelfs als u momenteel geen medicatie gebruikt.
  • Indien u een bril of contactlenzen draagt, neem dan het recept van uw huidige bril/contactlenzen mee, met vermelding van de sterkte en gezichtsscherpte/visus voor elk oog, zowel met als zonder correctie.

Wij geven de voorkeur aan betalingen via pin, maar in de keuringsbus kan soms geen wifi beschikbaar zijn, in dat geval gelieve gepast en contant te betalen waar nodig. U ontvangt altijd een betalingsbewijs.