Nieuwe samenwerking tussen RijbewijskeuringsArts en VGGasunie: extra korting voor leden

Algemeen 02 jul. 2024

Bij RijbewijskeuringsArts.nl zijn we verheugd om een nieuwe samenwerking aan te kondigen met VGGasunie, de Vereniging van Pensioengerechtigden en Postactieven van Gasunie en GasTerra. Deze samenwerking biedt onze diensten nu ook aan de gepensioneerde medewerkers van Gasunie en/of Gasterra, met exclusieve voordelen en kortingen.

Samenwerkingspartner - VGGasunie

Over VGGasunie

VGGasunie is een vereniging die zich inzet voor de belangen van haar leden, zowel materieel als immaterieel. Deze belangen variëren van pensioenontwikkelingen tot zorgvoorzieningen in Nederland. Daarnaast stimuleert VGGasunie activiteiten op het gebied van sport, ontmoeting en recreatie voor leden en hun partners. Dit maakt het lidmaatschap van VGGasunie aantrekkelijk en waardevol.

Voordeel voor leden van VGGasunie

Dankzij deze nieuwe samenwerking kunnen leden van VGGasunie profiteren van aanzienlijke kortingen op rijbewijskeuringen en overige medische keuringen bij RijbewijskeuringsArts.nl.

Hoe maak je gebruik van de korting?

Leden van VGGasunie kunnen op de volgende manier hun rijbewijskeuring met korting regelen:

 Maak direct een afspraak

Op deze manier kunnen leden van VGGasunie profiteren van een korting van 20% tot 30% op de bruto keuringskosten, met nog eens 5% extra korting bovenop de beschreven korting.

Conclusie

Deze samenwerking onderstreept onze toewijding om de beste diensten en voordelen aan te bieden aan gepensioneerden van Gasunie en GasTerra. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking met VGGasunie en zijn ervan overtuigd dat de leden hier veel profijt van zullen hebben.