Nieuwe samenwerking tussen Koepel Gepensioneerden en RijbewijskeuringsArts

Algemeen 24 sep. 2024

Onlangs hebben wij een nieuwe samenwerkingspartner verwelkomd! De Koepel Gepensioneerden behartigt, samen met andere ouderenorganisaties, de belangen van ruim drie miljoen gepensioneerden bij de overheid, politieke partijen en andere relevante instanties.

:edenvoordeel voor De Koepel Gepesioneerden

Met trots kondigen wij onze samenwerking aan met de Koepel Gepensioneerden!

Wij zijn verheugd te kunnen delen dat wij een samenwerking zijn aangegaan met de Koepel Gepensioneerden, een organisatie die zich met expertise en toewijding inzet voor de belangen van meer dan 150.000 gepensioneerden en indirect ruim 3 miljoen senioren in Nederland. De Koepel richt zich op cruciale thema’s zoals pensioenen, inkomen, zorg, welzijn en wonen, en wij zijn trots hieraan te kunnen bijdragen.

In het kader van deze samenwerking bieden wij gepensioneerden en senioren de mogelijkheid gebruik te maken van extra ledenvoordeel op rijbewijskeuringen. Door het aanbieden van medische-en rijbewijskeuringen hopen wij ons steentje bij te dragen aan de ondersteuning van senioren, zodat zij langer mobiel en onafhankelijk kunnen blijven.

Samen erkennen wij de kracht van senioren en willen wij op betekenisvolle wijze bijdragen aan hun welzijn. We kijken uit naar een vruchtbare samenwerking en naar het versterken van de positie van gepensioneerden in Nederland.

Voor meer informatie over de aangesloten lidverenigingen bij de Koepel Gepensioneerden, kunt u hier klikken.
Er is ook een informatieflyer beschikbaar, die u hier kunt downloaden.