Steun een goed doel met uw keuring

Algemeen 29 jan. 2023

Als u gekeurd wordt door RijbewijskeuringsArts.nl draagt u tegelijkertijd een steentje bij aan de goede doelen die ons aan het hart liggen! Momenteel steunen wij een Kinderhuisproject in Suriname en het Duchenne Spierdystrofie Centrum

Kinderhuis ELIM van de heer Suriname

RijbewijskeuringsArts.nl steunt Stichting Kinderhuis ELIM en het Duchenne Spierdystrofie Centrum  

Wist u dat u ook goede doelen steunt dankzij uw keuring bij RijbewijskeuringsArts?

Middels een keuring, doet u niet alleen iets voor uw eigen veiligheid op de weg, maar draagt u tegelijkertijd ook een steentje bij aan een goed doel. 

Dokter Robert Sadiek van RijbewijskeuringsArts.nl hecht namelijk veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen en steunt daarom dit Kinderhuisproject in Suriname. Dit kinderhuis biedt opvang en zorg voor kinderen zonder ouders of die in bijvoorbeeld armoede zouden opgroeien. Dit project is daarom heel belangrijk en nodig voor deze kinderen, want dankzij de opvang en begeleiding in het kinderhuis kunnen zij op een betere toekomst rekenen.

Oase van God

Het tehuis "Elim van de Heer" werd in 1995 opgericht en is gevestigd aan de Houttuin Highway in Suriname. Er verblijven rond de 50 kinderen in dit tehuis en de oprichters en leidinggevenden zijn de heer en mevrouw Singh. De naam "Elim van de Heer" betekent "Oase van God", een plaats van ondersteuning en leven.

Daarnaast steunen wij ook het Duchenne Spierdystrofie Centrum. Dit centrum is opgericht om de zorg voor jonge patiënten met spieraandoeningen te verbeteren en om onderzoek te doen naar de oorzaken en behandelingen van deze aandoening. Dit centrum is ons zeer dankbaar voor onze steun.

Door u te laten keuren door RijbewijskeuringsArts, draagt u dus ook bij aan deze belangrijke projecten. U kunt ons certificaat van steun inzien, als aandenken aan uw bijdrage aan deze goede doelen. 

Dus als u een medische-en/of rijbewijskeuring nodig heeft, overweeg dan om deze bij RijbewijskeuringsArts uit te laten voeren. Hierdoor helpt u niet alleen uzelf, maar ook arme kinderen in Suriname en jonge patiënten met spieraandoeningen.

Kinderhuis Elim van de heer in Suriname