Uniek initiatief: rijbewijskeuringen in een bus?!

Media 13 jan. 2023

Een uniek initiatief dat tijdens de corona lockdown voor veel mensen en bedrijven een uitkomst was: rijbewijskeuringen laten plaatsvinden in een keuringsbus. Dokter Robert Sadiek heeft deze dienst opgezet. De keuringsbus is volledig uitgerust met de benodigde apparatuur en middelen om een rijbewijskeuring uit te voeren.

keuringsbus rijbewijskeuringen

Mobiliteit de kracht van onze keuringsbussen!

Een keuringsbus van RijbewijskeuringArts.nl kan snel naar een gewenste locatie worden gestuurd, bijvoorbeeld naar een bedrijf waar veel rijbewijskeuringen nodig zijn. Dit maakt het proces van een rijbewijskeuring veel eenvoudiger en laagdrempeliger voor mensen en bedrijven.

Tijdens de corona lockdown was dit initiatief van dokter Robert Sadiek een waardevolle oplossing voor veel mensen die een rijbewijskeuring nodig hadden maar hier geen mogelijkheid toe hadden. De keuringsbus kon immers naar deze personen of bedrijven toe gaan.

Zo maakte het bedrijf ZorgAccent op locatie Krönnenzommer in Hellendoorn gebruik van deze speciaal ingerichte keuringsbus die helemaal coronaproof is gemaakt tijdens de lockdown periode. Zie hieronder een kort filmpje van het HOi journaal waarin dit initiatief (keuringsbus) wordt besproken.

Wilt u meer informatie over de keuringsbus of een afspraak maken voor een rijbewijskeuring, neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u verder.