Partners

Rijbewijskeuringsarts.nl werkt samen met onderstaande bedrijven, (thuis) zorginstellingen, vakbonden en ouderenbonden. Deze samenwerking uit zich in bijvoorbeeld kortingen of keuringsdagen bij zorgcentra.

Klik hier om online een afspraak te maken of bel
085-0180800.

LET OP! Bij verhindering dient u 24 uur voor uw afspraak contact op te nemen met ons via 085-0180800 of afspraken@rijbewijskeuringsarts.nl om uw afspraak te verzetten. Bij het niet op tijd melden of niet verschijnen op uw afspraak zijn wij genoodzaakt het volledige keuringsbedrag bij u in rekening te brengen.

Beursdagen

Rijbewijskeuringsarts heeft samen met Ledenorganisatie Oude en Nieuwe land binnen een week een spontane Beursdag voor ouderen in Steenwijk gehouden op zaterdag 30 oktober 2021. Met korting op korting zijn er keuringen uitgevoerd in de mobiele medische keuringsbus en hebben de mensen informatie ontvangen over de procedure bij het CBR en het verloop van een medische -en/of rijbewijskeuring. Ook de wethouder Zorg, mevrouw, Trijn Jongman, (foto) is op bezoek geweest bij Rijbewijskeuringsarts. Dokter Robert Sadiek heeft het belang van aansluiting van burgers bij ledenorganisaties benadrukt bij de wethouder en de kwaliteit en service vanuit Rijbewijskeuringsarts voor de burgers.

interview Vierstroom

20210823_Vierstroom magazine_03-2021_pag16-17_Partner van Vierstroom