Reviews

Het team van RijbewijskeuringsArts.nl staat voor een uitstekende dienstverlening. En dat is te zien! Benieuwd? Neem een kijkje bij onze reviews.

RijbewijskeuringsArts Header image
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
1 month ago

Reviews Enstallation HGO
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
1 month ago

Geweldig!

Reviews E.E. Nordholt
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
1 month ago

Zeer kundige arts met veel mensen kennis.

Reviews Egbert Nijenhuis
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
1 month ago

Reviews Riet Koggel-Alferink
ReviewsReviews
1 month ago

Reviews Koos Buurma
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
2 months ago

Makkelijk en snel een afspraak in de buurt kunnen maken. Alle benodigde informatie stond in de bevestigingsmail. De arts zelf was vriendelijk en heeft de procedure snel en correct afgehandeld. Van het CBR dezelfde dag nog de uitslag ontvangen.

Reviews Sebastiaan vd
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
2 months ago

vakkundige rybewyskeuring gehad via dr robert sadiek,zonder tussenkomst van div.specialisten,heb hierdoor een hoop onkosten gespaard!! beveel hierbij het team van dr sadiek bij iedereen aan voor de 75+ keuring,en nog voordelig ook!!!! gr.giel wolffs uit elsloo.

Reviews Jhg Wolffs
Reviews
3 months ago

Zeer slecht. Artsen luisteren totaal niet. Vullen formulieren in terwijl je zegt ze niet in te vullen aangezien ik naar een specialist moest. Stond ik daar kon ik om draaien door die arts. Benoemen medicatie op formulieren die je niet gebruikt. Zeer incompetent. Schrijf je een klacht wordt er totaal niks mee gedaan. Bel je op wordt je afgepimpeld. Totaal geen menselijkheid of service. Totaal geen aanrader, als je dit leest ga a.u.b. naar een andere keuringsarts, bespaard je veel ellende!

Reviews Peter Höppener
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
3 months ago

Prima systeem om voor je rijbewijs te worden ge(her)keurd. Afspraak via de duidelijk en heldere website zo gemaakt. Kan over het algemeen snel terecht voor een keuring in de buurt, anders een andere locatie kiezen. Ook een mogelijkheid voor spoedkeuringen. Helemaal top. Uiterst vriendelijke arts. Keuring snel en accuraat. Zéér aanbevelenswaardig.

Reviews Ton van Leeuwen
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
4 months ago

Drs.Robert Sadiek is een erg vriendelijke en sympathieke arts. Je voelt je bij hem direct op je gemak. Je wordt door hem op een menselijke manier benaderd! Hij is duidelijk en heel kundig. Ik raad Robert Sadiek dan ook bij iedereen aan!

Reviews D Lindenbergh
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
4 months ago

Dokter Sadiek werkt snel en vakkundig. Spreek ik een persoon die ook voor een keuring met, zal ik hem of haar een afspraak te maken met deze arts.

Reviews Frans Klijn
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
4 months ago

Zeer goede locatie met voldoende parkeerplaatsen. Dokter Sadiek is sympatieke rustgevende man ..Deze manier van keuren sprak mij wel aan.

Reviews Theo Severins
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
4 months ago

Prettig gesprek, hele aardige arts. Zeer tevreden over de keuringsafspraak. Ik hoop de arts over 5 jaar weer te ontmoeten.

Reviews Lineke Den Dekkert
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
4 months ago

Heel tevreden, snelle afhandeling en binnen 3 dagen was zijn informatie al bij het CBR . Vandaag de brief van CBR gehad met de goedkeuring voor nog eens 5 jaar rijbewijs. Kan hem bij iedereen aanraden,

Reviews Gerrit Teunis
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
5 months ago

Gezien de tijdsdruk van de keuring kan ik mededelen dat ik zeer snel een afspraak in mijn woonomgeving heb kunnen maken.De keuring werd perfect uitgevoerd met goede zeer vriendelijke uitleg door dokter Sadiek. Aanbevelingswaardig .

Reviews Aalbert Van veelen
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
5 months ago

Ik ben onlangs door de keuringsarts R. Sadiek gekeurd dit verband met het verlengen van mijn rijbewijs. Ik was erg gespannen omdat ik tegen de keuring opkeek, wist niet wat mij te wachten stond. Gelukkig kwam ik bij Dokter Sadiek terecht, die meteen door had hoe gespannen ik was. Het eerste wat hij deed was mij geruststellen, dit kwam goed over. Wat een rust uitstralende man en kundig. Ik verliet na afloop van de keuring met een prettig gevoel het pand. Ik wil hem graag aanprijzen en hoop over 5 jaar weer bij hem terecht te komen. Hij is uitermate geschikt, hij is niet alleen arts maar ook een prettig begripvolle mens in omgang.

Reviews Azaad Nasierkhan
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
6 months ago

Dokter Sadiek was op 6 juli 2022 mijn keuringsarts voor verlenging van mijn rijbewijs. Ik was op afgesproken tijdstip aan de beurt en was aangenaam verrast door zijn manier van optreden, alle cbr vragen werden zo nodig toegelicht alsmede de ogentest en meting van de benenbelastbaarheid. Kijk met tevredenheid terug.

Reviews Rob Sinnema
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
6 months ago

Dr. Sadiek is een vriendelijke, communicatieve keuringsarts en bovendien kundig en efficient. Ik ben zelf verloskundige en weet over kwaliteitszorg en bejegening.

Reviews Barbara Kwast
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
6 months ago

Dokter Sadiek, heeft mij gekeurd. Met zijn ervaring van meer dan 20 jaar, merk je zijn deskundigheid. Zeer zorgvuldig en vriendelijk. Dat geeft vertrouwen en ik beveel hem van harte aan.

Reviews Henk Delft
ReviewsReviewsReviewsReviewsReviews
6 months ago

Als eerste was de keuringsarts op tijd, was vriendelijk en zeer behulpzaam in de uitleg van de keuring. Dus zal deze arts zeker aanbevelen bij de 75 plussers.

Reviews Ad Kwaks