Keuring Klein vaarbewijs

Voor wie?
Iedereen die een Klein vaarbewijs heeft aangevraagd en op één of meerdere vragen op de Gezondheidsverklaring met ‘ja’ heeft geantwoord.

Waarom?
Alle schippers met Klein of Groot vaarbewijs moeten voldoen aan de medische eisen voor de binnenvaart.

Wanneer?
U ontvangt een Gezondheidsverklaring op het moment dat u geslaagd bent voor het examen Klein vaarbewijs en het vaarbewijs aanvraagt bij Stichting VAMEX. Als u één of meerdere vragen op deze Gezondheidsverklaring met ‘ja’ beantwoordt, moet u een medische keuring ondergaan. Het CBR beoordeelt vervolgens of u medisch geschikt bent.

Vaarbewijzen.nl
Een goede voorbereiding op het examen voor Klein vaarbewijs biedt www.vaarbewijzen.nl, klik hier… Behalve proefexamens vindt u hier bovendien alle informatie die u nodig hebt om goed voorbereid het water op te gaan. Ideaal, want op de websites van vaarscholen staan op z’n hoogst wat beknopte feitjes. Op vaarbewijzen.nl komt u alles te weten over het klein vaarbewijs, groot vaarbewijs, vaarbewijs examens, marifonie, radar, ais, veiligheid en etiquette op het water en tal van andere onderwerpen. Vraag op tijd uw keuring aan!

Vraag op tijd uw keuring aan! Dr. Sadiek adviseert u tenminste vier maanden voor het aflopen van de geldigheid van uw rijbewijs een afspraak te maken voor een rijbewijskeuring.

Spoedkeuringen Hoofdpraktijk RijbewijskeuringsArts.nl, 5 avonden per week 21.00 – 22.00 (Locatie Nieuwegein, postcode 3431 RG). Spoedkeuringen op zaterdag en zondag in overleg.

Klik hier om online een afspraak te maken of bel 085-0180800.

LET OP! Bij verhindering dient u 24 uur voor uw afspraak contact op te nemen met ons via 085-0180800 om uw afspraak te verzetten. Bij het niet op tijd melden of niet verschijnen op uw afspraak zijn wij genoodzaakt het volledige keuringsbedrag bij u in rekening te brengen, zie onze algemene voorwaarden.