Rijbewijskeuring tot 75 jaar (groot rijbewijs)

Voor wie?
Iedereen die een nieuw rijbewijs C (vrachtauto) of D (autobus) gaat aanvragen (examenkandidaten) of zijn huidige rijbewijs C of D gaat verlengen.

Waarom?
Houders van een groot rijbewijs moeten elke vijf jaar hun rijbewijs verlengen. Een medische keuring is daarvoor verplicht.

Voor meer informatie ga naar: https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/rijbewijs/vraag-en-antwoord/moet-ik-medisch-gekeurd-worden-voor-het-aanvragen-of-vernieuwen-van-een-groot-rijbewijs 

Wanneer?
Elke vijf jaar dienen houders van rijbewijs C en D een medische keuring te ondergaan.

Vraag op tijd uw keuring aan! Dr. Sadiek adviseert u tenminste vier maanden voor het aflopen van de geldigheid van uw rijbewijs een afspraak te maken voor een rijbewijskeuring.

Spoedkeuringen Hoofdpraktijk RijbewijskeuringsArts.nl, 5 avonden per week 21.00 – 22.00 (Locatie Nieuwegein, postcode 3431 RG). Spoedkeuringen op zaterdag en zondag in overleg.

Klik hier om online een afspraak te maken of bel 085-0180800.

LET OP! Bij verhindering dient u 24 uur voor uw afspraak contact op te nemen met ons via 085-0180800 om uw afspraak te verzetten. Bij het niet op tijd melden of niet verschijnen op uw afspraak zijn wij genoodzaakt het volledige keuringsbedrag bij u in rekening te brengen, zie onze algemene voorwaarden.