preloader
Edit

Over ons

Visie
Wij zien ontwikkelingen in de maatschappij die leiden tot een steeds grotere noodzaak van medische keuringen, zoals vergrijzing, Covid-19 enzovoorts.

Missie
Onze missie is veilig en betaalbaar keuringen uitvoeren voor u, waarbij wordt voldaan aan de medische beroepsethiek, wet- en regelgeving, kwaliteit, betrokkenheid en servicegerichtheid. Ons bedrijf kenmerkt zich door de volgende kernwaarden: snelle service, toegankelijk voor een ieder, zorgvuldig, kwaliteit, transparant, respect en vertrouwen.

Contact Info

Nieuws

CBR Nieuws

Waarschuwing: misleidende websites actief bij aanschaf Gezondheidsverklaring rijbewijs.

Er zijn misleidende websites actief bij de aanschaf van de Gezondheidsverklaring voor het rijbewijs. Mensen denken dat ze bij de betreffende websites bijvoorbeeld een ‘pre-check’ kopen die genoeg zou zijn voor een Gezondheidsverklaring voor het rijbewijs. Dat is niet zo.

In werkelijkheid moeten klanten daarna alsnog naar de website van het CBR voor de echte gezondheidsverklaring. Hierdoor verdubbelt het bedrag. Regel de Gezondheidsverklaring altijd via de website van het CBR.

Veilig de Gezondheidsverklaring regelen
Een online Gezondheidsverklaring stuurt u veilig op via het klantportaal van de CBR-website: mijncbr.nl. Hier logt u in met uw DigiD en betaalt u met iDeal.

Het CBR adviseert om de Gezondheidsverklaring online in te vullen. De verwerking van online ingevulde Gezondheidsverklaringen gaat een stuk sneller en er is minder kans op fouten.

Kijk voor meer informatie op cbr.nl/gezondheidsverklaring
***

In dit verband adviseert Sjahreen Schulte -Sadiek (sr. bedrijfsjurist/onderdirecteur Rijbewijskeuringsarts B.V.) u als volgt:

  • Leest u a.u.b. vanwege diverse malafide praktijken de betalingsvoorwaarden van diverse (rijbewijs) keuringsinstanties van tevoren nauwkeurig. Ga pas bij een gerust gevoel in zee met het bedrijf.
  • LET OP!
    In coronatijd zijn de rijbewijskeuringsbedrijven als paddenstoelen uit de grond geschoten. Het aanbod is daarmee groter, maar helaas zijn er ook veel malafide organisaties bijgekomen. Deze bedrijven hebben verkeerde bedoelingen en maken misbruik van de goedgelovigheid van mensen. Er zijn al diverse senioren de dupe geworden en daarvoor willen wij u graag waarschuwen. Uw alarmbellen moeten gaan rinkelen als een keuringsarts u vraagt om vooraf via de bank, iDEAL en/of contant te betalen (zonder bon of bewijs). Bij een professionele keuringsarts betaalt u altijd achteraf en via de pin. Door uw keuring uit te laten voeren door Rijbewijskeuringsarts.nl weet u zeker dat u met een ervaren en vertrouwde partij te maken heeft.
  •